Koulutus virtuaalitilassa, verkkokurssit, verkkotapahtumat, seminaarit, webinaarit

Nykyaikainen paikasta ja ajasta riippumaton tapa oppia ja saada koulutusta

Koulutus tapahtuu nykyaikaisessa verkkokoulutustilassa. Tarvitset vain koulutuksen järjestäjältä linkin koulutustilan tai -tapahtuman osoitteeseen verkossa sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Joissakin tapauksessa koulutuksen järjestäjä toimittaa myös kurssiavaimen.

Maksettuasi maksullisen koulutuksen tai tapahtuman koulutuksen järjestäjä toimittaa sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen tarkemmat ohjeet sekä tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat sekä kurssiavaimet. 

Jotkut tapahtumat ovat ilmaisia. Tällöin ilmoittautumisen yhteydessä ei ole kurssin maksamista vaan vain osallistumisohjeet ja vahvistus lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille.

  Osta oma virtuaalitila
5vrk, 1kk, 3kk tai vuodeksi

Koulutukset HTML5 -tekniikkaan perustuvissa virtuaalitiloissa. Tietokoneeseen ei tarvitse erikseen asentaa mitään. Pelkkä selain (Firefox tai chrome) riittää.

Virtuaalitiloissa on mahdollisuus mm. jakaa videokuvaa ja ääntä kouluttajasta ja/tai osallistujista.

Virtuaalitilassa onnistuu myös työpöydän jakaminen, dokumenttien ja kalvojen esittäminen. Virtuaalitilassa on mahdollista käyttää myös chat -palvelua. Koulutus voidaan haluttaessa äänittää.

Sinä ja opiskelijasi tarvitsette tietokoneisiinne ns. headsetin (kuuloke/mikrofoniyhdistelmä) ja web -kameran, mikäli haluatte osallistua aktiivisesti koulutukseen. Pelkkään koulutuksen seuraamiseen riittää kaiutin.

Virtuaalitilat kouluttajille  >

  Osta tila kursillesi oppimisympäristöstämme

Mikäli et halua hankkia verkkokaupamme kautta omaa domainia ja siihen valmiiksi asennettuna moodle -oppimisympäristöä voit käyttää valmista https://master.konkarit.net oppimisympäristöä kurssiasi varten. Ympäristöön on asennettu viimeisimmät lisäosat ja virtuaalitilan käyttö on helppoa (erillisen hinnaston mukaan), kun siihen on tarvetta.

Kun toimitat opiskelijalistat (erillinen ohje) lähetämme  opiskelijan sähköpostiosoitteeseen linkin kurssillesi ilmoittautumista varten. Opiskelijasi voivat rekisteröityä kurssillesi linkin kautta (saattaa sisältää roskapostituksen vuoksi rajoituksia määrän suhteen).

Voimme halutessasi ottaa kurssillesi rekisteröitymisten hallinnan verkkokauppaamme. Keräämme kurssille ilmoittautuneiden tiedot ja osallistumismaksut puolestasi ja tilitämme maksut sinulle. Perimme vain kiinteän maksu 30e /kurssin toteutus +  4% jokaisesta tilitetystä osallistumismaksusta.

Verkkokurssi -ympäristöt kouluttajille >

Tapahtumat

Ei vielä tuotteita


Verkkopalaverit

Ei vielä tuotteita

Seminaarit

Ei vielä tuotteita

Webinaarit

Ei vielä tuotteita