Usein kysyttyä

Hyvä alaotsikko

1. Mikä on konkarit.net -sivusto?
Konkarit.net -sivustoa on käytetty vuodesta 2002 asti verkko-opetuksessa sekä uusien opetukseen ja ryhmätyöskentelyyn liittyvien palvelinjärjestelmien testaukseen ja ylläpitoon.
Konkarit.net palvelimet sijaitsevat suomen rajojen sisäpuolella. Ne ovat suoraan Compuline Oy:n hallinnassa.
Jos asiakkaalla on oma domain-nimi, jota hän hallitsee, esim. yritys.fi, niin palvelut voidaan ohjata siten, että ne toimivat asiakkaan omalla domain -nimellä. Konkarit.net sivuston kautta voi varata domain -nimiä, palvelintilaa, palvelimia ja erilaisia palvelinohjelmistoihin liittyviä palvelutuotteita

2. Mitä konkarit.net -sivustolta voi ostaa?

Konkarit.net sivuston kautta voi varata domain -nimiä, palvelintilaa, palvelimia ja erilaisia palvelinohjelmistoihin liittyviä palvelutuotteita . Esimerkkejä myytävistä tuotteista: domain nimien varaaminen, web-hotelli, oma virtuaalipalvelin, oma palvelin, virtuaalinen oppimis- ja koulutusympäristö, virtuaalinen videoneuvotteluhuone, virtuaalinen koulutustila, ryhmätyövälineet (esim. kalenterien sekä tiedostojen ja dokumenttien muokkaaminen/jako)

3. Kenelle tuotteet on tarkoitettu?

Mikäli olet kouluttaja, opettaja, koulutusorganisaation tai yrityksen edustaja, jolla on toimintaa usealla paikkakunnalla?, niin tarjoamme koulutus-, oppimis ja videoneuvotteluympäristöt käyttöösi huokealla. Voit myös vuokrata asianmukaisine työkaluineen varustettua virtuaalikoulutustilaa.  Opetuksen ammattilaisina olemme itse käyttäneet ympäristöjä vuosien ajan. Meiltä saat järjestelmien lisäksi myös asiantuntevaa palvelua. Me tunnemme tarpeesi.

Meidän kauttamme voit varata domainin, webhotellin, oman palvelimen ja ennenkaikkea sopivat työkalut esiasennettuna palvelimellesi.


4. Onko konkarit.net turvallinen palvelujen toimittaja?

Tarkistamme ja ylläpidämme palvelinten ja palvelinohjelmistojen tietoturvaa skannaamalla niiden tietoturva-aukkoja säännöllisesti. Pidämme palvelinohjelmistot ajantasalla. Reagoimme havaittuihin tietoturva-aukkoihin joko asentamalla tietoturva-aukon korjaavan asennuksen tai muutoin raportoimalla ja antamalla suosituksen asiakkaalle siitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Järjestämme tietojen säännöllisen varmuuskopioinnin sovitusti. Räätälöimme palvelun sisällön asiakkaan kanssa yhdessä.

Palvelun ansiosta asiakkaalla on oma palvelin, joka on hänen hallinnassaan. Työläs palvelinjärjestelmän ylläpitäminen on ulkoistettu. Asiakas voi kuitenkin luottaa siihen, että hänen tietonsa ovat vain hänen käytettävissään ja hallittavissaan ja niiden tietoturva on kunnossa.


Meillä on vuosien kokemus markkinoiden ehkä parhaasta oppimisympäristöstä. Kouluttaja voi vuokrata oppimisympäristöä tehdäksesi oman kurssin tai käyttääksesi valmista kurssia omansa pohjana.

Meillä on usean vuoden kokemus Linux -palvelinten ja palvelinohjelmistojen turvallisesta ylläpidosta. Tietoturva on aina tärkein asia. 

Koulutus-, tuki- ja palvelinliiketoimintamme on keskitetty hoidettavaksi konkarit.net  -sivustomme kautta. Olemmehan jo aika konkareita - toimintaa jo vuodesta 1993 saakka