Tilaa verkkokaupastamme käyttöösi

  • Oma domain -nimi

  • Palvelintilaa web -hotellista tai oma virtuaalipalvelin

  • Sinulle sopiva palvelu sopivilla esiasennetuilla palvelinohjelmistoilla

  • Virtuaalikoulutustilaa ja oppimisympäristöä koulutuksiasi varten.

  • Työkalut etätyötä varten

Oma palvelin tuotepaketit esiasennettuina

verkkosivut, e-kauppa, kouluttajan virtuaalitilat, etäkoulutus, etätyö

 

Perustamme ja ylläpidämme tehokkaan ja huokean  järjestelmän asiakkaille, jotka haluavat karsia tarpeettomia IT kustannuksia tinkimättä kuitenkaan tietoturvan vaatimuksista. Hyvä perusta luo turvallisuutta niinkuin kallion tai kivien päälle on hyvä rakentaa.

Voit etsiä ja varata domain -nimen, valita haluamasi palvelimen sekä tarkoituksiisi sopivimmat palvelut ja palvelinohjelmistot suoraan verkkokaupastamme. Verkkosivut, etätyöhön soveltuvat sivut (Nextxloud, jne.) ja Blogien ylläpitoon sinulle sopivaksi ja valmiiksi räätälöidyt palvelimet. Sisällön tuotat toki itse, mutta me asennamme palvelimen ohjelmistoineen.

Voimme myös niin halutessasi räätälöidä sinulle oman palvelinjärjestelmän. Asennamme palvelinkäyttöjärjestelmän ja mahdolliset palvelinohjelmistot (esim. Nextcloud ja WordPress) asiakkaan omalle palvelimelle, Compuline Oy:n palvelimelle tai Asiakkaan pilvestä vuokraamalle laiteresurssille (avustamme resurssin hankkimisessa, jopa avaimet käteen periaatteella). Compuline Oy:n palvelimet sijaitsevat ellei tuotteen yhteydessä muuta mainita Suomessa.

Tarkistamme ja ylläpidämme palvelinten ja palvelinohjelmistojen tietoturvaa skannaamalla niiden tietoturva-aukkoja säännöllisesti. Pidämme palvelinohjelmistot ajantasalla. Reagoimme havaittuihin tietoturva-aukkoihin joko asentamalla tietoturva-aukon korjaavan asennuksen tai muutoin raportoimalla ja antamalla suosituksen asiakkaalle siitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Järjestämme tietojen säännöllisen varmuuskopioinnin sovitusti. Räätälöimme palvelun sisällön asiakkaan kanssa yhdessä.

Palvelun ansiosta asiakkaalla on oma palvelin, joka on hänen hallinnassaan. Työläs palvelinjärjestelmän ylläpitäminen on ulkoistettu ja haluttaessa myös laitteistoresurssi ja sen ylläpitäminen. Asiakas voi kuitenkin luottaa siihen, että hänen tietonsa ovat vain hänen käytettävissään ja hallittavissaan ja niiden tietoturva on kunnossa.

Turvallinen palvelin vaatii aktiivista työtä

 Ulkoista työläs palvelinjärjestelmän ylläpitäminen meille.  Asennamme sinulle oman palvelimen. Palvelinohjelmistojen asennuksen jälkeen varmistamme palvelimen tietoturvan säännöllisellä tietoturva-aukkojen skannauksella. Pidämme palvelinohjelmistot jatkuvasti ajantasalla, Seuraamme palvelimen tietoturvaa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous räätälöidystä palvelimesta

Odoo text and image block