Maksaminen ja maksutavat

 

Domain -nimen, palvelimen tai palvelimeen liittyvän ohjelmisto- ja tukipaketin ostaminen ja maksaminen

Kun ostat domain -nimen,  palvelimen tai palvelimeen liittyvän ohjelmisto- ja tukipaketin, niin tuotteiden valintaa varten ohjaudut https://kauppa.konkarit.net -sivustolle.

Compuline Oy käyttää kauppa.konkarit.net verkkokaupassaan Checkout Finland Oy:tä maksunvälitystä.

Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Mikäli asiakkaan tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy Compuline Oy:ltä tilatun tuotteen maksussa tarkoittaa se Checkout Finland Oy:n Compuline Oy:lle välittämää maksua.

kauppa.konkarit.net -verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 
Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/


Muiden tuotteiden kuten koulutuspakettien ostaminen ja maksaminen

Muiden kuin palvelintuotteiden ostaminen ja maksaminen tapahtuu pääsivun kauppa -valikosta (https://opi.konkarit.net).

Maksaminen on turvallista, koska käytämme opi.konkarit.net -verkkokaupan verkkomaksuissa Paytrail-palveluita. Tutustu palveluun  tästä. 


Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebankff, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Maksettaessa tuotteita asiakas ohjataan Paytrail Oyj:n sivustolle, jossa maksaminen tapahtuu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio
740100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0600 41005