Tiimimme

Tietoa meistä

Tietoturvallisia palveluja järkevään hintaan.

Compuline Oy on vuonna 1993 perustettu korkean teknologian ohjelmistoalan yritys, joka ohjelmistokehityksen lisäksi tarjoaa korkealaatuisia asiantuntijapalveluja ja koulutusta.

Compuline Oy:llä on runsaasti kokemusta ohjelmistojen tuotekehityksestä sekä erilaisten ohjelmistoalan projektien läpiviennistä.

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten palvelinten ja palvelujen asentamisesta ja ylläpidosta.

Osaamme rakentaa organisaation omalle palvelimelle luotettavan, toimivan ja helppokäyttöisen pilvipalvelun ja auttaa sen ylläpidossa.

Tunnemme laajasti saatavilla olevia open source ohjelmistoja ja meillä on kokemusta niiden käytöstä. Osaamme valita asiakkaalle sopivimmat ja auttaa niiden käyttöönotossa. Meiltä saa myös koulutus-, tuki- ja ylläpitopalveluja.

Vuodesta 2002 asti olemme erikoistuneet Linux järjestelmien ja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen koulutukseen ja tukipalveluihin.

Järjestämme Linux -kursseja niin aloittelijoille kuin jo taidoissaan edistyneemmillekin käyttäjille. Järjestämme myös kursseja eräistä avoimen koodin ohjelmistoista sekä yrityksille että yksittäisille henkilöille.

Opettajat ovat paitsi asiantuntijoita opetettavan aiheen suhteen, niin
heillä on myös pedagogiset taidot ja usein useiden vuosien kokemus kouluttajana toimimisesta.


Olemme erikoistuneet tukipalveluiden antamiseen Linux palvelimille (pääasiassa Centos, Debian tai Ubuntu -jakeluihin pohjautuville palvelimille)
sekä tietyille palvelimille asennetuille ohjelmistoille kuten odoo-toiminnanohjausjärjestelmä, moodle -oppimisympäristö, mahara, elgg, zentyal, zimbra, proxmox, testlink, dotproject, Bugzilla, Owncloud, Nextcloud, magento, iRedMail, 389 Directory,  BigBlueButton jne.

Tarjoamme Linux -palvelinten ja esimerkiksi em. ohjelmistojen asennuspalvelua.

Meillä on usean vuoden kokemus Linux -palvelinten ja palvelinohjelmistojen turvallisesta ylläpidosta. Tietoturva on aina tärkein asia.

Tarjoamme mahdollisuutta perustaa ja ylläpitää tehokas ja huokea järjestelmä asiakkaille, jotka haluavat karsia tarpeettomia IT kustannuksia tinkimättä kuitenkaan tietoturvan vaatimuksista.

- asiakkaat saavat parhaan vastikkeen rahoilleen ilman tarpeettomia kustannuksia

- turvalliset palvelimet
- ylläpidetyt ja päivitetyt ympäristöt
- toimivat tukipalvelut

Konkarit.net -sivustoa on käytetty vuodesta 2002 asti verkko-oppimisympäristönä ja palvelinjärjestelmien toteutukseen.
Konkarit.net palvelimet sijaitsevat suomen rajojen sisäpuolella. Ne ovat suoraan Compuline Oy:n hallinnassa.
Jos asiakkaalla on oma domain-nimi, jota hän hallitsee, esim. yritys.fi, niin palvelut voidaan ohjata siten, että ne toimivat asiakkaan omalla domain -nimellä.