Turvallinen ja helppokäyttöinen Linux perusteiden opettelu

16.11.2018 15.15.00 - 16.11.2018 18.00.00 (Europe/Helsinki)

--https://master.konkarit.net/--


Koulutus tapahtuu nykyaikaisessa verkossa sijaitsevassa koulutustilassa. Tarvitset vain koulutuksen järjestäjältä linkin koulutustilan tai -tapahtuman osoitteeseen verkossa sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Joissakin tapauksessa koulutuksen järjestäjä toimittaa myös kurssiavaimen.

Maksettuasi maksullisen koulutuksen tai tapahtuman koulutuksen järjestäjä toimittaa sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen tarkemmat ohjeet sekä tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat sekä kurssiavaimet. 

Jotkut tapahtumat ovat ilmaisia. Tällöin ilmoittautumisen yhteydessä ei ole kurssin maksamista vaan vain osallistumisohjeet ja vahvistus lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille.

Haluatko kokeilla jotain uutta?

Vaihda käyttöjärjestelmäsi LinuxMintiksi


Oletko väsynyt siihen, että tietokoneesi aloittaa päivittämään käyttöjärjestelmää, kun haluaisit käyttää sitä jonkin tehtävän tekemiseen? LinuxMintissä voit valita milloin päivität tietokoneen, eikä tietokoneen käyttämistä tarvitse keskeyttää päivityksen ajaksi.

Helppokäyttöinen ja nopea Ei turhia hiiren napsautuksia siellä sun täällä. Valitset valikosta haluamasi ohjelman ja aloitat käyttämään. Laitteistotuki löytyy useimmiten suoraan köyttöjärjestelmästä, jolloin erillisiä laitteistoajureita ei tarvitse asennella. Asenna ja ala käyttämään pitää LinuxMintin kohdalla yleensä paikkansa. Kurssilla opetetaan LinuxMintin peruskäyttö. Huomaat sen olevan helppoa.

Turvallinen LinuxMintissä ohjelmistot asennetaan keskitetysti LinuxMintin ylläpitämistä pakettivarastoista internetistä. Pakettivarastot sisältävät viruksista vapaat ohjelmistot. Käyttöjärjestelmä on rakennettu siten, että viruksien tarttuminen on vaikeaa. Voit keskittyä tietokoneen käyttöön turvallisesti. Kurssilla opetetaan ohjelmien asentaminen ja käyttäminen turvallisesti.

Missä

Näytä Google Mapsissa
https://master.konkarit.net/

Milloin

Alkaa 16.11.2018 15.15.00
Päättyy 16.11.2018 18.00.00

Järjestäjä

Compuline Oy
info@compuline.fi

Sosiaalinen media